11 tammikuuta 2017

INSPIRATION; COZY OUTFITS

white-backgrodvdfsund-2
white-backgjddvdhoilround-2

Pientä inspiraatiota mitä voisin nyt talvella pukea! Mun tyyli on aika vaihteleva, välillä tykkään enemmän pukea suoria housuja, villakangastakkeja ja korkeita korkoja, mutta välillä haluan pukea rikotut farkut, t-paidan ja hupparin ja taas joskus yhdistän nämä molemmat samaan lookkiin! Ei ole olemassa vaan yhtä tyylitapaa miten pitäisi pukeutua, joten kokeilemalla mikä tuntuu itsestä hyvältä ja millä tunnet olosi itsevarmaksi on juuri se mitä sun pitää pukea päällesi. Rakastan muotia ja saan inspiraatiota muilta bloggaajilta, lehdistä tai ihan vaan kadulla kävellessä, käytät vain omaa hyvää inspiraatiotasi!
Tällä hetkellä oon ehdottomasti rakastunut ylisuuriin huppareihin ja farkkutakkeihin! Rento lookki niinkuin iso huppari, korkeavyötäröiset farkut ja tennarit tai bootsit näyttävät älyttömän hyvälle mielestäni. Siihen lisäksi vielä pieni laukku olalle, joka tuo pientä twistiä asuun.
Tietysti Suomen sää ei aina ole mitä parhain, jolloin päälle täytyy vain heittää mahdollisimman lämmintä mitä vaatekaapista löytää. Silloin monesti heitän paksun toppatakin tai lämpimän tekoturkkitakin päälle!

1 kommentti:

  1. Mäkin oon nyt tykästynyt isoihin ja lämpimiin (ja supermukaviin!!) neuleisiin ja huppareihin. Haluisin myös ostaa kaikkia ihania tennareita kevääksi. :D

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista

KYSYKÄÄ JA KOMMENTOIKAA